• Небесен Сокол

Широк е погледа на сокола издигащ се във висотите на вечността.
В необятните полета под
 Христовото небе, Любовта е сила всепроникваща.
Мъдрост изтъкана в слънчеви лъчи, повдигат се душите в Божията Истина.


 

***

Космическите картини са дело на Валери Добрев и представляват многоизмерен инструмент на Духа, които работят за еволюцията на душата и разгръщане на сърцето, за осъзнаване на тайнствените вътрешни огньове и единението с Бог.
Картините са способни да разкриват и посвещават човека във вътрешната му божествена природа, да хармонизират и пречистват енергиите в съзнанието, телата и пространството, в което са поставени.

 

Как да си изберем картини?

На принципа на харесване и привличане картините ни подсказват, че имат дар за нас.

 

Как работят картините с нас?

Няколко са вариантите на взаимодействие с картините:

-        Чрез съзерцаване;

-        Чрез допир на картината с ръце. Може да се седне удобно и да се поставят ръцете върху самата картина или да се държи с ръце, като е добре да знаем, че ръцете са портали на сърцето, както за творчество, така и за въприемане на енергии. Оставяме се по възможност без намесата на ума, а като наблюдатели на въздействието на картината;

-        В легнало състояние картината може да се постави върху гърдите на нивото на сърцето. Картината може да бъде с лице към сърцето и се оставяме на въздействието. Също така може да е с лице навън и да поставим ръцете си отгоре;

 

Пояснение към картините

 

Всяка от картините може да ни се разкрива във времето по различни начини, когато сме достигнали определено осъзнаване се преминава на следващ етап.
Добре е да се има предвид, че разумната природа на картините може да работи с всеки от нас по индивидуален начин и описанията дадени към картините представляват частични насоки към тяхното съдържание и въздействие. Затова е добре при възможност след прочит на обясненията им и при работа с тях да се избягват очакванията на нашия ум. Сърдечната ни сетивност е способна да „чете” в картините, като процесът е двупосочен – картините развиват нашата сърдечна сетивност и с времето общуването на картината с нас се задълбочава. 

 

***

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Небесен Сокол

  • Код на продукта: Небесен Сокол
  • Наличност: В наличност
  • 6,00лв.