Общи условия

Общи условия за ползване на сайта www.sibirskozdrave-plovdiv.com.

        Предмет

1. Настоящият документ представлява общите условия или условията на ползване на www.sibirskozdrave-plovdiv.com , които уреждат правилата за използването, включително за покупко-продажба през този електронен магазин.

    ДАННИ ЗА ПРОДАВАЧА

2. www.sibirskozdrave-plovdiv.com (на кратко САЙТА) e онлайн магазин, предлагащ продуктите на Корпорация „Сибирско здраве“- биологично-активни хранителни добавки и натурална козметика.  

3. www.sibirskozdrave-plovdiv.com предоставя на своите клиенти следните услуги :

  •    информация за стоките в сайта, разпределени по видове групи и подгрупи
  •    продажба и доставка на предлаганите стоки с условия по избор на клиента- НП по куриер, плащане по банков път.
  •    консултации по телефон в рамките на работното време.
  •    от понеделник до петък – от 09:30 до 18:00 часа
  •    събота - от 10:00- до 14:00ч ; неделя- почивен ден

4. Можете да се свържете с НАС - за поръчки на телефони +359 878 474751, 032 94-11-98, ЗА консултации- на тел.0878 31 66 10 ,както и чрез формата за контакт на сайта (ТУК).

ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

5. Общите условия на www.sibirskozdrave-plovdiv.com са задължителни за всички потребители на САЙТА.

6. Всяко използване на този САЙТ означава, че Вие сте (а) се запознали внимателно с общите условия за използването му и (b) сте се съгласили да ги спазвате безусловно.

7. Общите условия могат да бъдат променени едностранно от www.sibirskozdrave-plovdiv.com по всяко време чрез актуализирането им. Тези промени влизат в сила незабавно и са задължителни за всички потребители/клиенти/.

8. Във всеки един случай на промяна на общите условия www.sibirskozdrave-plovdiv.com ще информира за това потребителите си чрез публикуването на промените в Сайта. В този смисъл Вие като клиент имате задължение да правите справка за евентуални промени на общите условия на Сайта при всяко негово ползване.

9. Изображенията на продуктите в сайта имат информативен и насочващ характер, съответно доставените продукти могат да се различават от изображенията, поради промяна на дизайна им.

10. Характеристиките или цените на продуктите, описани в САЙТА, могат да бъдат промянени от www.sibirskozdrave-plovdiv.com по всяко време и могат да съдържат технически грешки. 

11. Сайтът може да съдържа линкове към други електронни адреси. www.sibirskozdrave-plovdiv.com не носи отговорност за политиката на поверителност на сайтове, които не администрира, както и за друга информация, съдържаща се в тях.

12. Всички цени на стоките/продуктите/ на сайта са крайни, обявени са в български лева (BGN) с включено ДДС и всички други изисквани по закон данъци или такси. 

13. В случай на онлайн плащания или плащания в банка, www.sibirskozdrave-plovdiv.com  не носи каквато и да е отговорност за кавито и да е разходи във връзка с такси, комисионни или други допълнителни плащания, направени от Купувача по повод на самата транзакция, както и в случаите на обмен на валута, прилагани от банката, издала картата на клиента, в случаите в които валутата е различна от BGN. Разходите, свързани с подобни плащания са единствено за сметка на Купувача.

УСЛОВИЯ ЗА ПОРЪЧКА НА ПРОДУКТИ

14. Всеки един клиент/посетител може да направи поръчка като се регистрира в сайта като потребител или да пазарува като „гост“.

15. Клиентът може да прави Поръчки на Сайта чрез добавянето на желаните продукти в пазарната количка, следвайки стъпките, указани в Сайта, за да завърши и изпрати съответната Поръчка.

16. Добавянето на един продукт в пазарната количка, без да бъде приключена покупката не води до регистрация на поръчката и автоматично запазване на продукта.

17. Добавените продукти и техните количества в пазарната количка могат да бъдат редактирани и визуализирани преди да преминете към стъпка Плащане. 

18. При избор и потвърждаване на начина на плащане всеки клиент/потребител се съгласява с настоящите . 

19.Клиентът се задължава и отговаря за това всички данни за покупката, която е заявил чрез завършената си и изпратена на sibirskozdrave.plovdiv@gmail.com поръчка, да са верни, пълни и точни към датата на изпращането на поръчката.

20. С потвърждаване на поръчката Клиентът разрешава на Администратор на сайта,  да се свърже с него пo е-поща или телефон, за да потвърди приемането на направената поръчка.

21. Поръчки се потвърждават от 10.00ч. до 18.00ч.

22. Поръчки направени след  12.00ч. се обработват на следващия работен ден.

23. Поръчки, направени извън работното време или в официалните празнични дни, ще бъдат приети и обработени на следващия работен ден.

24. Продавачът има право да откаже да изпълни направената от Клиента поръчка, за което следва да уведоми потребителя. Анулирането на поръчката не води до  каквато и да е отговорност или последващо задължение на някоя от страните спрямо другата във връзка с нея и съответно никоя от тях няма право да търси от другата обезщетение за анулирането й в следните случаи:

24.а. неприемане от страна на банката-издател на Клиента на транзакцията при онлайн плащане;

24.b. осъществяване на паричната транзакция, което да не доведе до постъпване на средства по сметка на Продавача при он-лайн плащания

24.c. предоставените от потребителя данни в Сайта са непълни и/или грешни.

25. В случай, че поръчан и предварително платен продукт от Клиента не може да бъде доставен/предоставен от Продавача, то последният ще информира Клиента за това и ще възстанови по сметката на потребителя платеният продукт, в срок до 7 (седем) дни от датата, на която Продавачът е установил този факт. 

ПЛАЩАНЕ

26. www.sibirskozdrave-plovdiv.com работи с наложен платеж, чрез куриерските фирми ЕКОНТ, СПИДИ и ЛЕО, с плащане по банков път, както и с VISA и MasterCard. 

27. При „доставка с наложен платеж“ дължимата сума се заплаща на куриера при получването на стоката (НЕ СЕ изисква предварително плащане), с което договора за доставка на стоки се счита за изпълнен и от двете страни

28. Поръчаната стока се доставя подходящо опакована, съгласно вида й и ползвания транспорт за доставка.

29. Транспортните разходи се заплащат от клиента при получаване на доставката едновременно със стойността на стоката. 

30. Цените за доставка се определят от теглото на стоката и стойността на наложения платеж.

31. Еконт Експрес ще обложи стойността на поръчката ви с допълнителна такса "наложен платеж" в рамките на 1% от тази сума, която е за сметка на клиента, като част от транспортните разходи. Т.е, ако поръчката ви е на стойност 10 лева, при получаването ѝ от вас ще поискат да заплатите още 1% върху тази сума, равностойно на 10 стотинки.

32. Стоките от съответната пратка могат да бъдат преглеждани преди заплащане на сумите по доставка и наложен платеж.

СРОКОВЕ и ДОСТАВКА НА ПРОДУКТИ/СТОКИ/

33. Продавачът се задължава да доставя поръчаните и заплатени продукти чрез куриерска фирма на адрес, посочен от Купувача, или в офис на куриерската фирма, в зависимост от избора на Клиента.

34. Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътстващите документи (при наличие на такива).

35. Продавачът ще извършва доставката на продуктите само на територията на България. За доставки в чужбина, моля да се свържете с нас на тел:032/94-11-98 или ни пишете на sibirskozdrave.plovdiv@gmail.com.

36. Доставката на поръчки на/над стойност 150 ЕВРО. (с ДДС) ще бъде безплатна за Клиента,до офис на ЕКОНТ. 

37. Стойността на доставка зависи от вашите предпочитания за място на доставка, а именно: на посочен от вас адрес или до най-близкия до вас офис на Еконт Експрес; при доставка на посочен от вас адрес в определен час; ако посоченият от вас адрес е в населено място, където Еконт Експрес нямат офис. 

38. За доставки с по-голям обем и тегло се прилагат съответните тарифи на Еконт Експрес.

39. Стоки се изпращат след потвърждение по телефона.

40. Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

41. Доставката се извършва в рамките на работния ден, с които работи куриерската фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС . 

42. Доставка за страната – от 1 до 3 работни дни след изпращане на поръчката. www.sibirskozdrave-povdiv.com не носи отговорност, ако има забавяне на доставката от страна на куриерската фирма.

43. Продуктите се изпращат със специалната опция на куриерска служба Еконт Експрес -„Преглед “.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ЛИЧНИ ДАННИ

44. Личните данни, които www.sibirskozdrave-plovdiv.com получава при регистрацията на потребителите, ще бъдат използвани единствено за обслужване на клиентите – за приемане и изпълнение на поръчки и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Сайтът  гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица.

 45.Сайтът гарантира, че въпросните данни няма да бъдат използвани за цели, различни от гореописаните, освен в случаите когато:

Клиентът изрично е дал съгласието си да му бъде предоставяна информация за нови продукти, промоции и събития обявени от www.sibirskozdrave-plovdiv.com посредством е-поща.