• Лимфосан Артро - Lymphosan Joint Comfort - Защита на ставите

Лимфосан Артро – Lymphosan Joint Comfort

ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ФУНКЦИОНАЛНО ПОДДЪРЖАНЕ НА СТАВИТЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕЛАСТИЧНОСТТА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ХРУЩЯЛНАТА ТЪКАН

Рецептурата на новия биостимулиращ фитосорбент «Лимфосан-артро» е разработена за нормализацията на функциите на опорно-двигателния апарат.

В неговия състав се съдържа хидролизат на натурален колаген – основния строителен материал за тъканите на ставите. За сметка на неговото високо съдържание, «Лимфосан-артро» е ефективен при остеоартрози и остеохондрози.

Важен действащ компонент на фитособента «Лимфосан-артро» е екстрактът от кората на ива, известен със своето противоартритно действие и богато съдържание на биологично активни компоненти: дъбилни вещества, флавони, витамини, гликозиди, различни минерални съединения. Основното действащо вещество, което и обяснява активното действие на екстракта от кората на ива е салицинът. Салицинът е способен да блокира образуването на простагландин (един от главните фактори за поддържането на възпалението). Благодарение на това, екстрактът от кората на ива оказва изразено обезболяващо и противовъзпалително действие, подобно на действието на синтетичните аналози на салицина (нестероидните противовъзпалителни средства). Но за разлика от тях, екстрактът от кората на ива притежава много по-малко странични действия.

Допълнително новият фитосорбционен комплекс е обогатен с екстракт от шипки, притежаващ отлични антиоксидантни свойстваи и високо съдържание на витамин С.

Начин на употреба:

  1. Налейте в голяма чаена чаша с дебели стени 200 мл топла вода. Твърде гореща вода може да доведе до бързото образуване на бучки.
  2. В чашата с топла вода добавете една чаена лъжичка (може и с малък връх) «Лимфосан». Съблюдавайте именно тази последователност на действията, защото в противен случай сместа може да залепне за дъното на чашата.
  3. Вземете миксер с тесен наконечник и разбъркайте получената смес. Отначало включете на по-ниска скорост, след което постепенно увеличете до висока скорост. След минута ще получите гъста еднородна течност, напомняща по консистенция на кисел. При отсътствие на миксер, можете да използвате механична бъркалка или обикновена вилица. При това е необходима отначало да разбиете големите бучици, а след това да продължите с разбиването до получаването на еднородна смес. Обръщаме внимание, че в такъв случай е възможно да останат неразбити малки бучици.
  4. Така получената смес трябва да бъде изпита веднага след приготвянето й – на гладно или може да се съчетае с прием на храна. Не се препоръчва да се оставя приготвена смес за повторен прием – това може да доведе до сгъстяването на сместа. Ако препоръчителната доза за прием за Вас е голяма, то можете да разделите приема на два пъти на ден (на един прием - половин чаена лъжичка от продукта на половин чаша топла вода).

Активен състав:            

  • колагенов хидролизат
  • екстракт от кората на бяла ива
  • екстракт от шипки
  • пектин
  • гуарова камед

Опаковка: 90 г.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Лимфосан Артро - Lymphosan Joint Comfort - Защита на ставите

  • 36,00лв.


Свързани продукти

Елемвитал с органичен калций (банка 60 капс.)

Елемвитал с органичен калций (банка 60 капс.)

Елемвитал с органичен калций (банка 60 капс.) Калций-минерал на природната утойчивост Орга..

21,60лв.

Живокост

Живокост

Живокост - Възстановяващ балсам с хондроитин и глюкозаминЗащита на ставите и снемане на възпаленията..

12,00лв.

Уян номо (Гъвкав лък) - натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки

Уян номо (Гъвкав лък) - натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки

Уян номо (Гъвкав лък) - натурален балсам за тяло с екстракти от сибирски билки, етерични масла, хонд..

12,00лв.

Извори на чистота- Renaissance Triple Set 2016

Извори на чистота- Renaissance Triple Set 2016

Извори на чистота- Renaissance Triple Set 20163 по 30 капсули, за 15 дниУсъвършенствана технология з..

51,60лв.

Етикети: лимфосан-артро, сибирско-здраве-пловдив, sibirskozdrave-plovdiv, хранителни добавки, опорно-двигателен апарат, природна медицина, стави, колагенов хидролизат, бяла ива, шипки, пектин, гуарова камед