• Извори на чистота- Renaissance Triple Set 2016

Извори на чистота- Renaissance Triple Set 2016

3 по 30 капсули, за 15 дни

Усъвършенствана технология за клетъчно очистване на организма!

В началото на 2000-та г. системата за ендоекологична корекция получи патент в РФ, а през 2003 г. в сътрудничество с Корпорация «Сибирско здраве» беше доработена до краен продукт и започна да се разпространява под името „Извори на чистота“, а така също като «Reine Quellen» в Германия и „Renaissance Triple Set“ в САЩ .

През 2012 г. тази единствена по рода си система за комплексно клетъчно очистване беше усъвършенствана за пореден път и значително усилена за сметка на съвременните технологии и най-новите биологично активни компоненти, появили се в последните 10 години. И тъй като сега Корпорация «Сибирско здраве» работи вече в почти 20 страни по света, новият продукт получи единното международно име „Renaissance Triple Set – Извори на чистота“.

Renaissance Triple Set – Извори на чистота

Очистване на организма

В последно време очистването на организма стана много актуално. Важно условие за нормалната работа на клетките е хомеостазата, т.е. постоянството на вътрешната среда на организма.Необходимо е да се помага на организма да поддържа чистотата на вътрешната среда в условията на постоянно растящо химично натоварване от обкръжаващата ни среда, но само с помощта на научно обосновани средства и методи на очистване.

RENAISSANCE TRIPLE SET. FORMULA 1

Очистване на междуклетъчна среда

Известно е , че в човешкия организъм всяка клетка е обкръжена от междуклетъчна течност. Тази течност постоянно се обновява, като в същото време отработената междуклетъчна течност с разтворените в нея шлаки се отстранява посредством мрежа от специални протоци. В зависимост от местонахождението на клетките това могат да бъдат: лимфните, жлъчните, пикочните, бронхиалните и други канали. Първата формула на “Renaissance Triple Set - Извори на чистотата” задейства всички тези системи за най-ефективно пречистване на междуклетъчните пространства.

30 капсули


RENAISSANCE TRIPLE SET. FORMULA 2

Вътреклетъчноочистване

В нашия организъм съществуват две основни групи ензими, касаещи вътреклетъчното очистване. Първата група ензими осъществява непосредственото обезвреждане на токсичните вещества, изменяйки тяхната химична структура (І фаза на биотрансформация). Втората група ензими превръща тези химически изменени токсини в разтворима форма, след което те могат да се изведат извън клетките в междуклетъчната течност и по-нататък – и от организма (ІІ фаза на биотрансформация).

Втората формула на “Renaissance Triple Set - Извори на чистотата” отчита “специализацията” на различните обезвреждащи ензими, осигуряващи вътреклетъчното очистване. Екстрактът от див хрян, съдържащ натуралния индол-3-карбинол, непосредствено стимулира активността на ензимите от I фаза на биотрансформацията, докато екстрактът от крес-салата, богат на сулфорафан, екстрактът от сибирска левурда (див чесън, мечи лук) с високо съдържание на алицин, а така също и екстрактът от салвия, стимулират активността на ензимите от II фаза на биотрансформацията. Освен това, мощните хепатопротекторни екстракти от бял трън, байкалски шлемник и жълт кантарион надежно защитават клетките на черния дроб, вътре в които и протича упоритата работа на нашите обезвреждащи ензими.

30 капсули


RENAISSANCE TRIPLE SET. FORMULA 3

Антиоксидантназащита на клетките

Третата формула на “Renaissance Triple Set - Извори на чистотата” представлява сложен комплекс от антиоксиданти с различен произход, който осигурява мощна защита на клетките на всички нива. Външната защита на клетките осигуряват такива антиоксиданти, като витамин С, растителните биофлавоноиди (рутин, дихидрокверцетин), а също и  екстрактът от гроздови семки, черна боровинка, клюква, мащерка и зелен чай. Те създават мощна бариера около всяка клетка, свързвайки и неутрализирайки свободните радикали.

Вътрешната защита на клетките осигуряват такива антиоксидантни микроелементи като цинк, селен, мед и манган, а също и рибофлавин. Те проникват вътре в клетката и стимулират работата на защитните вътреклетъчни ензими, които, подобно на «капани», неутрализират свободния кислород, образуващ се вътре в кретката.

Защитата на много уязвимите клетачни мембрани се осъществява от витамините А и Е, а също така от ликопина и бета-каротина, които блокират разрушителните окислителни процеси.

30 капсулиНачин на употреба:

Сутрин: 2 капсули от „Извори на чистота – 1“ и 1 капсула от „Извори на чистота – 3“.

Вечер: 2 капсули от „Извори на чистота – 2“ и 1 капсула от  „Извори на чистота – 3“. Продължителност на приема: 1 месец  (при голямо токсично натоварване може приемът да се увеличи на 2 месеца), курсове от 3-4 пъти в година.


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Извори на чистота- Renaissance Triple Set 2016

  • 51,60лв.


Свързани продукти

Извори на чистота (нов дизайн) 3 x 60 капс.

Извори на чистота (нов дизайн) 3 x 60 капс.

Патентована система за пречистване на организма на клетъчно ниво“Извори на чистота” е принципно нова..

60,00лв.

Лимфосан Е - обогатен - антипаразитен

Лимфосан Е - обогатен - антипаразитен

Серия «Лимфосан» *Това е серия от растителни комплекси, които очистват организма, защитават нашите к..

30,00лв.

Лимфосан Базов - «Lymphosan Pure Life»

Лимфосан Базов - «Lymphosan Pure Life»

КОМПЛЕКСНО ОЧИСТВАЩО И ИМУНОСТИМУЛИРАЩО ДЕЙСТВИЕСерия «Лимфосан» *Това е серия от растителни комплек..

30,00лв.

Лимфосан Г, «Lymphosan Liver Vitality»

Лимфосан Г, «Lymphosan Liver Vitality»

Серия «Лимфосан» *(Lymphosan Liver Vitality)Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всек..

31,20лв.

Лимфосан Ж - «Lymphosan Female Beauty»

Лимфосан Ж - «Lymphosan Female Beauty»

Серия «Лимфосан» *Благодарение на такъв сложен механизъм на действие, всеки продукт от серия Лимфоса..

26,40лв.

Лимфосан Артро - Lymphosan Joint Comfort - Защита на ставите

Лимфосан Артро - Lymphosan Joint Comfort - Защита на ставите

Лимфосан Артро – Lymphosan Joint ComfortПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА ФУНКЦИОНАЛНО ПОДДЪРЖАНЕ НА СТАВИТЕ, ПОДОБРЯВ..

36,00лв.

Етикети: изчистване-на-клетката, извори-на-чистота, антиоксидант, чистота-на-оргазнизма, витамини-минерали, сибирско-здраве-пловдив, sibirsko-zdrave-plovdiv