• Суроватъчен протеин Silver Ice Whey (натурално какао)

Висококачественият 90%-н изолат на суроватъчен протеин осигурява максимално бързото усвояване на аминокиселините за мигновена и максимално пълноценна поддръжка на мускулите по време на продължителни и експлозивни силови тренировки. Гарантирано качеството от водещите световни марки INGREDIA И GLANBIA.

ГЛАВНИ РАЗЛИКИ НА ПРОДУКТА ОТ МНОГОБРОЙНИТЕ АНАЛОЗИ НА ПАЗАРА:

1. Абсолютна натуралност. Днес все повече хора обръщат внимание на състава на продуктите, който купуват, особено, ако за известно време те се превръщат в тяхно основно хранене. В състава на протеиновия шейк Siberian Super Natural Sport няма нито един ингридиент с код "Е", нито един химически нехранителен компонент!

2. Максимална хранителна полза. Този продукт се характеризира с пълно отсъствие на захар, палмово масло и всякакви други странични мазнини, нискокачествени белтъчини от соя и грах, изкуствени хранителни влакна.

3. Едно от най- добрите съотношения "цена- качество". Предлагайки висококачествени аминокиселини и белтък, което се гарантира от такива световноизвестни производители, като Ingredia (France) и Glanbia (Germany), на която принадлежи марката Optimum Nutrition, ние можем за сметка на собственото си производство, дълга история на сътрудничество и много големи обеми на поръчките да предложим напълно приемлива цена.

 

  • Максимално висока скорост на усвояване
  • Максимално балансиран аминокиселинен спектър
  • 24 г суперчист суроватъчен протеин в една порция, включително почти 8 г BCAA!

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър

Суроватъчен протеин Silver Ice Whey (натурално какао)

  • 90,00лв.


Етикети: протеин, натурално, какао